Sjöstugor

Våra stugor har alla lugnt och vackert läge vid sjöar i skogsområde. Avstånd 15-25 km från Malung centrum (Grönland) i det vackra landskapet Dalarna. Dalarna är ett av de mest populära turistområdena i Skandinavien, och erbjuder en mängd olika fritidsaktiviteter. Ren frisk luft, klart vatten, stillhet och en unik tystnad. Perfekt sorts avkoppling för kropp och själ. Öppna ytor, djupa skogar, platåer, berg, vackra sjöar.

Populära sommaraktiviteter inkluderar att bada i sjöarna, fiska, vandra, rida i spännande terräng, plocka bär och svamp. Eller bara ta en promenad och andas ren frisk luft. Midsommar i Dalarna är alltid en attraktiv weekend byggd på gamla traditioner. Hela sommaren är det en uppsjö av kulturaktiviteter i de många byarna och musikkvällar i kyrkorna.

Vecka # 29 inträffar den traditionella Dansbandsveckan som inleds på söndagen med Guldklaven galan - en skimrande galakväll i musikens tecken. Måndag till lördag är det dans på 6 dansbanor med 2 välrenommerade orkestrar på varje bana. I Grönlandsparken är det (gratis) scenshow varje dag under hela veckan. Hela Malung fylls med dansande gäster. I våra sommarstugor är det fortfarande lugnt och tyst.

Wknd # 30 är det dags för Kultur i tiomilaskogen, ett centrum för kultur och varmhjärtade möten på gårdstun och logar i 15 olika byar.

Avstånd från Stockholm 350 km, Göteborg 420 km, Malmö 710 km.

Storlek: 65 m2

Bäddar: 6
Sovrum: 2
Bastu: Ja
Öppen spis: Ja
Kylskåp: Ja
Båt: Roddbåt

Husdjur: Nej
Rökning: Nej

Badstrand: 5 m
Fiske: 5 m
Restaurang: 15 km
WiFi: 15 km (Bibliotek, ICA)

GPS: N 60.67705, E 13.49760

Storlek: 65 m2

Bäddar: 6
Sovrum: 2
Bastu: Ja
Öppen spis: Ja
Kylskåp: Ja
Båt: Roddbåt (motor mot tillägg)

Husdjur: Nej
Rökning: Nej

Badstrand: 5 m
Fiske: 5 m
Restaurang: 15 km
WiFi: 20 km (Bibliotek, ICA)

GPS: N 60.5319, E 13.6607

Aktiviteter & Rese info

Klicka här

Top